Generna styr .... inte

Väntar på en film om The new science of healing ...

"Forskning visar att det ser ut som om hjärtat fyller fler funktioner än att bara pumpa runt blodet. Forskare har upptäckt att det är hjärtat som skickar signaler till hjärnan och inte tvärtom.

Här påvisas att hjärtat är det organ som först uppfattar saker som händer i vår omgivning, alltså inte hjärnan som man länge trott. För att verifiera detta har det gjorts undesökningar vad gäller synintryck.
Datorn valde ut slumpmässiga bilder som på något vis var obehagliga för försökspersoner. Man märkte att tydliga impulser skickades från hjärtat till hjärnan, inte tvärtom. Det mest fascinerande är att impulserna faktiskt skickades innan bilden ens visats, vilket tyder på att hjärtat någonstans ifrån kunde hämta informationen utanför kroppen.

Något annat som man sagt sig ha full koll på inom biologin är gener - att det är dessa som styr allt vi är och någonsin kommer att bli.
Till exempel är det ofta så att om många i ens släkt har haft cancer så oroar man sig mer för att själv drabbas än om släkten förskonats från det.
Exempelvis så har det visat sig att om ett adoptivbarn med en "cancerfri" släkt placeras i en familj med cancerbakgrund så kommer detta barn förmodligen löpa lika stor risk som de biologiska barnen i familjen att drabbas av cancer. Förklaringen är att även adoptivbarnet tar till sig familjens tankesätt och rädslor och därför omedvetet meddelar sin kropp att risken för cancer är stor.

(dessutom späds detta på med alla kontroller som också programmerar in kroppen att oleta efter cancer, ....)

Tankekraften spelar en stor roll, större än man nånsin tror.

Människans tankar och uppfattning om sin omgivning styr detta, inte generna.

I filmen talar man mycket om informationsmedicin, det handlar om att överföra bra information.
Är det framtidens friskvård, istället för sjukvård, vi upplever här?

Tankar och känslor skapar alla blockeringar och därmed sk sjukdomar.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0