Från Annika Dahlqvists blogg: och självmord i lab

"Som ni förstår så får jag många mail om influensan och vaccinationen. En del av dem innehåller uppgifter om hur det nya svininfluensaviruset och vaccinet kom till.Detta virus består av genmaterial från säsongsinfluensa-, svininfluensa- och fågelinfluensavirus. Virus kan inte i naturen blanda sig på detta sätt. Virus kan mutera, men de har ingen sexuell förökning som kan blanda genmaterial. Detta innebär att det nya viruset är tillverkat i laboratorium, sannolikt av läkemedelsföretag. Sedan planterar de viruset på strategiska ställen i världen så att det utbryter epidemier. Sedan kan fabrikanterna förmå sina kontakter i WHO att utfärda pandemiförklaring. De aningslösa politikerna i världens länder drar på med massvaccination av befolkningen. Vaccinfabrikanterna tjänar många miljarder pengar på alltihop, med ganska låga insatser.

Media älskar influensan och massvaccinationen. Jag läser idag i en krönika av Rolf Elmér i Sydsvenskan. Han skriver: "Följden av ett misslyckat vaccinationsprogram i Sverige skulle i värsta fall kunna vara en långsiktigt försämrad folkhälsa och återkomsten av forna tiders farsoter."

På vilket sätt skulle en lägre vaccinationsgrad långsiktigt försämra folkhälsan?
Och tror han uppriktigt att man med omfattande massvaccination kan utrota ett virus så att det inte kommer tillbaka? Det är sanslöst naivt tycker jag.

En länk om vaccinationsspektaklet i Tyskland. http://www.vaccinationsfaran.se/pdf/Spiegel.pdf.
Vanliga medborgare får vaccin med etylkvicksilver och skvalen, medan politikerna får vaccin utan dessa tillsatser."


LÄkemedelsföretagen är ena riktiga fula fiskar. Det finns en bok som heter Piller och profiter där en vd, författaren som nu slutat, för en av sveriges företag berättar hur det går till. VÄrsta exemplet var när jag läste om att under ett försök av depressionspiller på friska människor tog en ung tjej självmord i laboratoriet, hängde sig. Självmord eller mord???
Sånt händer här i Sverige.

Kommentarer
Postat av: Emmelist

mys med att julpynta :D

2009-11-29 @ 23:46:37
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Emmelist

jajjemän! härliga sundsvall! bor du där eller?

2009-11-30 @ 11:27:38
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Emmelist

jaha okej då förstår jag :)men det kom ju lite snö där igår...fast försvann väl lika fort? )

2009-11-30 @ 20:40:05
URL: http://emmelist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0