Dr. David Nabarro, en av WHO’s främsta hälsoexperter, och FN

2003 upptäcktes den senaste varianten av fågelinfluensan (H5N1) och experterna befarade en pandemi. Den 29 september 2005 påstod Dr. David Nabarro, en av WHO’s främsta hälsoexperter, att fågelinfluensan kan sprida sig till människor och att upp till 150 miljoner människor kan dö globalt. Om man däremot massvaccinerar mot fågelinfluensan så kan man minska antalet dödsfall till 5 millioner döda, dvs antalet dödsfall kan minskas med 96,7 procent (källa).

Det totala antalet dödsfall i världen orsakat av fågelinfluensan mellan 2003 och 2009 uppgick dock endast till 262 döda enligt WHO. Att vara försiktig och ha beredskap är viktigt, men varför påstår en WHO expert att miljoner människor kommer att dö utan belägg? Är det för att skrämmas? Får han betalt av vaccinföretagen?

 

http://www.holistic.se/

FN har just avslutat ett möte i Rom med 190 länder. De lyckades inte komma överens om en enda krona till de som svälter .... Barn skulle klara detta mycket bättre, vilken circus. (se text tv)

Men det är ju tänkt att en del av världens befolkning måste gå under.

FN är som mycket annat en stor bluff

 

 

Ger vaccinationen ett bra skydd mot svininfluensan?

Data från studier i Kanada visar att människor som vaccinerades mot säsongsinfluensan förra året hade dubbelt så hög risk för att drabbas av svininfluensan jämfört med dem som inte vaccinerats. Visserligen är den vaccination de fått inte inriktad på den nuvarande svininfluensan, men det tycks vara så att vaccinationerna inte stärker immunförsvaret utan istället långsiktigt försvagar det.

 

 

http://www.holistic.se/

 

http://blogg.passagen.se/millimetervagor/

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0