Sanna Ehdin: Vad och varför sprayar de? Vad är det för ledare vi accepterar!!!

Och här finns den som en längre variant med mer info om vad som är på gång - utanför vår vetskap.

Dags att bli medveten om vad som händer!!!

Vad och varför sprayar de?

Överförd av den 23 mar 2012

Del 1 av 2.

Hela Sverige förgiftas just nu. Ren luft är snart ett minne blott. Fåglar, fisk och insekter dör, människor blir allt sjukare.
Skriv på protestlistan mot det som sker nu:
http://www.namninsamling.com/site/get.asp?chemtrail2012
(glöm inte att bekräfta din på skrift i det efterföljande mail du sedan får)

Chemtrails , försurning, strålning, sjukdomar, haarp, lois, eiscat, lofar , sjukdomar, morgellons, mykoplasma , geoengineering, dold agenda

 

 

"Detta i kombination med skynet (program för artificiel intelligens) och anz113 (hemligt läkemedel för ökad intelligens som bara kommer att ges till den amerikanska armen) kommer att bli undergången för oss alla. Fyi så kallas tydligen paraplyorganisationen som håller ihop alla dessa projekt ironiskt nog för "umbrella". hoppas verkligen att någon sätter stopp för detta!

pessunge 6 timmar sedan"

Specialflygen syns inte på radarn.


Kategori:

Nyheter och politik

Glad påsk-fullmåne!


Det var en ovanligt klar och vacker fullmåne här! Jag njuter av det och stjärnklar himmel. Tog denna bild vid halvtolv igårkväll och tyvärr går det en chemtrail precis då… Fast bilden blev lite speciellt vacker ändå.

 

De har kört mkt chemtrail hela påskhelgen här. Det är plan som släpper ut långa molnsläp med okänt material… kemikalier eller vad det är. Det ligger kvar länge på himlen och bildar som suddiga avlånga moln. Sedan 9.11 så får man göra experiment på människor utan att ansöka om tillstånd för det, om syftet är att bekämpa terrorism. Ingen säger nåt om vem som sprider, vad de sprider och syftet är… Det blir intressant att se om nån tar ansvar för det, det är dags att börja protestera ordentligt mot det!


Bra om ni kan väcka upp folk till detta – folkopinion är det enda som hjälper. Se bara hur en av "slime" tillverkarna gick i konkurs efter de massiva protesterna som startades av kocken Jamie Olivier. Så bli inte rädda för vi kan skydda oss, men vi måste börja se och agera nu!

 

Det kan vara barium, en silvervit metall som produceras av industrin och används av olje-och gasindustrin för att borra i marken, och de finns även i färg, glas och gummi. Man vet inte långtidseffekterna av att andas in små mängder barium, men höga doser ger svårigheter att andas, ökat blodtryck, ändring av hjärtrytm, irriterad mage, svullnad av hjärnan, muskelsvaghet, skador till levern, njurar, hjärta och mjälte. - perfekt om man vill göra folk sjuka med diffusa symtom så de knaprar symtomlindrare i mängder…


Det här förekommer i alla NATO-länder och det är också visat att militären försöker finna sätt att styra och kontrollera vårt väder genom att spruta ut olika kemiska föreningar, och ”It is believed that barium salt, polymer fibers and other chemicals, in the atmosphere are the physical irritants that are either directly or indirectly responsible, for the recent epidemic increase in cases of nose bleed, asthma, allergies, pneumonia, upper respiratory symptoms and a noticeable increase in arthritis symptoms, recently reported nationwide."

 

Hör på FB nu att det är mycket chemtrails i Sverige också, och hur kan regeringen acceptera att de släpper ut sånt över landets luftrum? Varför tar ingen upp det, granskar och ifrågasätter…


Undrar vad våra barn ska säga om att vi teg och inte gjorde nåt… Vi måste göra nåt för deras skull, annars blir det inga barn vidare. Här är en bra kort infofilm om Chemtrails.

 

Media - varför sover ni? Vi skulle alla ta massa bilder på det och bombardera tidningar och TV med det!


Många avfärdar detta som "konspirationsteori". Men konspiration är ett populärt ord för att avfärda det man inte vill ta tag i eller se på… Faktum är att jag trodde folk överdrev och var fanatiska när jag hörde det först. Tog ett tag innan jag kunde acceptera att finns, men det är ju bara att se upp på himlen här - sker mkt ofta i vissa perioder o nästan inget alls andra. Men nu kör de mkt på natten så de vet att vi vet…


Men det finns även en depopulationsplan - för planeten behöver inte mer folk som bara förökar sig så de som sitter på makten vill ha färre av oss. Maskinerna kan ju göra jobbet o färre munnar att mätta. Filmen Thrive tar upp precis varför - och vad vi kan göra - du kan se den gratis o den finns på tio språk: hämta här!

 

Sorry, det blev ju lite tung info en påsksöndag… Men en sak ledde till en annan och när jag såg denna vid fullmånen innan midnatt, kände jag att nu är det nog! De förbjuder de ena efter det andra säkra och verksamma hälsotillskotten – och tillåter att det sprayas gifter från luften… Vad är det för ledare vi accepterar?

2012 is all about separating illusion from truth – and acting on it! ♥


Kommentarer
Postat av: åke jönsson

Se gärna dessa filmer, och framförallt Del 2 av "Ditt livs viktigaste information" som berör oss alla och vår natur i allra högsta grad.



Det kan verka främmande och overkligt det som visas fram, men som andra sidan är det just det som sker just nu och som pågått ett antal år.



Detta som händer bör alla informeras om och det bör snarast möjligt få ett stopp.



Studera noga satellitbilderna i slutet av filmen i Del 2 så lämnas en skrämmande bild av vad som sker.



http://www.youtube.com/watch?v=RZPsLkKOi8w



Filmerna finns även i högre kvalitet i Tv-format att ladda ner här:



http://thepiratebay.se/search/ditt%20livs%20viktigaste/0/99/0



Det är fritt att sprida filmerna i informationsyfte till allmänheten.

2012-05-08 @ 21:58:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0