På valdagen:

Har funderat över att strimmorna slår av och på, inte kan motorn slås av eller att de plötsligt har slut på bränsle och byter tank uppe i luften, näe. Har sparat dessa egna bilder från märkliga tidpunkter i 3 år utan att kommit mig för att lägga ut, föregående inlägg, nu känner jag att de kan matcha några inlägg här:

 

Hälsopartiet vill stoppa chemtrails, GMO och att de privata bankerna inte längre ska få kunna skapa pengar ur luft 

http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=2944
 
Published by Jin83 on 2014-09-14 (273 reads) Hälsopartiet vill stoppa chemtrails, GMO och att de privata bankerna inte längre ska få kunna skapa pengar ur luft
Många har på sistone visat intresse för partiet Hälsopartiet. I deras partiprogram säger de sig bland annat vilja göra Sverige till en GMO-fri zon och att privata bankerna upphöra med att låna ut pengar som inte existerar.
Vaken ställde några frågor till Hälsopartiets språkrör Nicklas Kristensson.

Fråga: Ni tar upp chemtrails (en typ av geoengineering) i ert partiprogram. Massmedia och riksdagspartierna anser att chemtrails bara är en så kallad konspirationsteori. Vilka exempel på bevis för att chemtrails verkligen är verklighet har ni att ge?

Svar: Vi tror att det bästa beviset är att själv titta upp mot himlen och jämföra med hur flygplansstrimmorna såg ut förr i tiden. Kondensstrimmor består till 99% av koldioxid och små iskristaller som antingen inte bildar någon strimma alls eller också försvinner inom några sekunder. Metallstoft däremot ger kraftiga strimmor som stannar kvar från horisont till horisont under flera timmar medan de sakta glesas ut och börjar dala ner över oss.


Ännu ett bevis är att man rätt så ofta ser avbrott i jetstrimmorna utan att planet tappar höjd. Därför kan det inte vara motorn som slagits av.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0