Första tågresan

 

Gosig och rosig

 

Nu har vi gjort huvudstaden med lillprinsen. Vad konstigt att ut och åka på semester och hela tiden ha huvudattraktionen med sig!

Först tågresan med snabbtåg (3,5 tim). Killen håller sig vaken i över 3 timmar, uthållig som vanligt trots tidig uppstigning före 7 och kan man tro - sövande tågmuller, för en kille som normalt kliver upp kring 9. Han somnar lagom till Uppsala men då är vi ju snart framme.

 

Mer mosig än gosig

 

Framme på tågstationen lite missnöjd att inte fått sova klart, hade önskat tågresan varit lite längre ja, jag med ;) men snabbt i gång för att ta in alla intryck igen.

Kvällen tar vi det dock lugnt med faster, medan pappa och farbror drar till Grönan. Så somnar lillprinsen ovaggad i obekant säng, inga problem. Jag tyckte snarare att han verkade tycka det var spännande med en ny omgivning att sova i! Han spanade lite runt i rummet när han skulle sova och kunde jag kanske se ett litet leende i mungipan.

 

 

Dag 2 - Skansen och Godzilla

 

Finns det dinosaurier på Skansen? Har man huvudattraktionen med sig så..

Jo, vi fick se lite sovande fina djur,

 
och sälar och lodjur med ungar, sött sött.

men inga problem att få roliga bilder när huvudattraktionen är med, är det bara jag som tycker att han alltid är så rolig på bild?

här var det knäppta händerna
 
 
 
lille professorn

Ja det händer och fötter och fotas!

 
 
 
 
Börjar bli trött men glad. Bakom en bison.
 

För dagboken så har vi åkt färja, tunnelbana och buss till diverse ställen denna dag.

När vi kom in på Skansen gick vi först till matstället Gubbhyllan där Adam fick sitt andra smeknamn för resan.

Det första fick han av faster; Adam "Ålen" Johansson. Hal som en ål slinker han iväg och är svår att hålla i, det var han redan som ännu mindre..... (arkivbild ;)

 

Det andra fick han av en kille i en butik på Skansen, som kom fram och frågade om det var den här killen som jag bar på som gjorde Godzillavrålet, jooooo, whoooooooo ryter han ända nerifrån sina älskade tår åt allt möjligt.

 

 
 

Dag 3, återresan 

 

börjar på tågstationen, och för att fortsätta på den inslagna tråden, så när vi gick förbi en liten "ta med mat på tågresan-shop" hoppar tjejen i kassan högt och vänder sig om;

oh shit vad rädd jag blev! sa hon.

Jo, det var godzilla vrålet igen på sånär högsta volymen, så det var inte så konstigt, hihi.

Lite händer och fötter och tossingarna då:

 

 
 
 
 
 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Bror Björn

DjURKUL. :-)

2014-09-06 @ 12:17:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0