Lite gott o blandat

Did You Know: Around 45 miles of nerves run through our body. The electric impulses travel at a speed of almost 250 mph
************************************************************************************************
 
Varför vill man tysta och stoppa den? Follow the money!

http://dagenshomeopati.se/2012/07/30/kosttillskott-60-000-ganger-sakrare-an-mediciner/

"Media har fört en konstant kampanj mot kosttillskott. Vi ser tidningarnas krigsrubriker: ”Kosttillskott är farligt” eller ”Omega-3 gör ingen nytta” och tror kanske att det måste ligga något bakom. Ja, betalda forskare, och ytterst Big Pharma, men även Big Food, är vad som ligger bakom – och därefter Big Media som går deras ärenden.

Låt oss se på den senaste kampanjen. Braskande löpsedlar och tidningsrubriker berättade: ”Omega-3 gör ingen nytta”. Om man inte kan säga att det är farligt, väljer man att säga att det inte gör någon nytta. Det var en svensk professor som lett en stor studie som uttalade sig – med hjälp av media. Lite längre ner i texten stod det att studien enbart gällde hjärt- och kärlsjukdomar – bland diabetiker. De flesta hade nog inte läst så långt. Och artikeln bara osade generaliseringar så att ALLA skulle inbegripas. INGEN skulle i fortsättningen köpa omega-3 som kosttillskott, var uppenbarligen syftet med artikeln.

På intet ställe i media stod det att man i studien enbart använde ett enda gram omega-3. Och i det hade den bäste professorn rätt; endast ett gram gör naturligtvis ingen nytta. Det måste vara minst 3-4 gram vid allvarligare tillstånd. Om man tar för lite insulin har det heller ingen effekt. På så sätt förstör man/vinklar man en undersökning. Det stod heller inget i media att studien var betald av ett av världens största läkemedelsföretag, Sanofi, som tillverkar egen medicin för diabetiker och hjärt- och kärlsjukdomar.(2) Resten säger sig nog självt."

"Trots medias alla varningar för kosttillskott så är det alltså inga som dött av dem. En rapport från amerikanska giftinformationscentral som presenterades iClinical Toxicology visar att inga dött från multivitaminer, inga från mineraler, inga från vitamin A, B, C, D eller E. 
(7)

Det fanns heller inga dödsfall rapporterade från örter, aminosyror, kinesisk medicin, ayurvedisk medicin, blågröna alger (stort medialarm i Sverige) eller homeopati. Trots det skall de stoppas."



http://www.mindbodygreen.com/0-13514/how-conventional-medicine-got-autoimmune-diseases-all-wrong.html
 
Supporting, Rather Than Suppressing, The Immune System
5 Underlying Causes of Autoimmune Disease
My Approach To Reversing Autoimmune Disease
5. Manage stress.

        I tell all my patients that they should prioritize stress reduction


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0