Vad är bästa tänkbara scenario?

"Byt växel och reflektera nu över sådant du uppskattar eller bra saker du kan göra för andra. Kanske drömmer du om en rolig semester, en pjäs du vill se eller ett kreativt projekt som du står i begrepp att påbörja. Kanske känner du dig glad för en vän som har haft tur. Det finns ett positivt humör som vi alla kan falla in i, helt olikt det du utforskade nyss, ett humör som banar väg för entusiasm och "flow". Känn dig in i det nu och upplev hur det gör sig påmint i kroppen."
 
"Känn in det "glada läget". När du får kontakt med minnen och upplevelser inom dig, känn hur kroppen lämnar resterna av spänningen bakom sig och intråäder i en resonans som får själens egenskaper att framträda."
 
 
"Genom att göra avstickare och minnas specifika saker i ditt liv som får din personliga vibration att expandera, när framgång och tur bygger upp allt större möjligheter, kan du lätt uppfatta den "nya verkligheten" och hur din hemfrekvens känns."
 
"Återigen är vitsen att medvetet inse hur fantastisk och upplyftande den positiva verkligheten känns och att identfiera särskilda förnimmelser i kroppen som följer med det här tillståndet. Du kanske lägger märke till att värme sprider sig, en känsla av lättnad, energi som bubblar upp eller en längtan att stråla ut det du känner. Kanske känner du dig generös, kärleksfull, ömsint eller att ditt energifält expanderar. Kanske känner du dig entusiastisk och engagerad, som en kapplöpningshäst i startbåset."
 
Penney Peirce - Frekvens, Kraften i din personliga vibration   (hemfrekvens)
 
 
reflektion
Tankar och enbart tänkandet förändrar inte, kan man däremot integrera det i kännande, på alla nivåer i kroppen, kan förändring mer troligt ske. Mycket handlar om och det pratas och skrivs om tankens kraft..... men det behövs mer medvetet kännande och närvaro i sig själv för att det verkligen ska bli en kraft????? Det här var en beskrivning hur man kan öva att känna in.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0