Värt att ställa sig frågan

"Om du lever ditt liv och vet att du är det Enda, transformeras hela ditt perspektiv. Det som verkade viktigt eller skrämmande blir centrum för ett hysteriskt skratt. Alla de där sakerna som irriterar dig eller gör dig frustrerad, deprimerad och rädd uppfattas som de ovidkommande saker de är.


När de här sakerna uppstår är det värt att ställa sig frågan: Hur skulle Enhet se på det här? Skulle det Enda bry sig om någon sa "fuck"? Skulle det Enda fördöma sexuell böjelse? Skulle det Enda bli bli arg för att ett idrottslag inte vann? Skulle det Enda gå till ett röstbås eller stödja ett politiskt parti? Skulle det Enda följa en religion eller överväga farorna med wienerbröd med ost? Skulle det Enda oroa sig över sin astrologi och karma eller vad den var i ett tidigare liv? Skulle det Enda känna behovet av att lyckas eller "vara" någon? Skulle det Enda vara rädd för "döden" när den inte existerar?

Nej på dem alla, eftersom de är illusioner. Så varför gör vi de här sakerna när vi är det Enda? Den enda skillnaden är Enhet medveten om sig själv och Enhet som har glömt vad den är."

 

Illusionen När du väl inser att världen är illusion och kroppen är ett mjukvaruprogram som är programmerat till att snärja medvetandet, kan du leka med verkligheten och ha kul med den =)

 

Här kommer fortsättningen på den ovanstående länken. Det tog lite tid, men nu är jag framme vid den också. Det som står överst samt det som kommer nedan ;o)

 

Det betyder INTE att vi inte kan titta på fotboll och njuta av en bra match =)

 

"Sport är ett viktigt globalt nöje och det är okej så länge vi inte tror att det är viktigt. Jag älskar att titta på fotboll och att träna min unge son, som är en lysande målvakt. Jag har några få lag som jag tycker om att se vinna, men om de inte gör det, än sen då? Jag vet att det är en illusion, om än en underhållande sådan för mig. Sonen skulle vilja bli en professionell fotbollsspelare, men oa, kommer han varken ha lyckats eller misslyckats - båda är holografiska illusioner och han kommer att vara Oändligt medvetande i vilket fall som helst.

 

Emellertid kan fotboll och andra sporter upplevas väldigt annorlunda när du tror att illusionen är verklig.

 

Men om du njuter av spelet utan bindningar till resultatet kommer utgången inte att producera känslomässig upprördhet och trauma. Du kanske föredrog en speciell utgång, men du var inte bunden till den känslomässigt. Än en gång, det är på samma sätt med "livet".

 

Nästa fortsättning blir "identifiering med polaritet"

och "det du kämpar mot blir du"

 

Ur Oändlig kärlek är den enda sanningen, ALLT annat är illusion

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0