ju mer stressade folk är desto lättare är det också att styra och kontrollera deras tänkande och handlande

Ett tydligt exempel på mentaliteten hos de här människorna hittar vi i följande motbjudande citat från 1945 av general Curtis LeMay:

"Det finns inga oskyldiga civila så det stör mig inte särskilt att döda oskyldiga som kommer i vägen". (5)


Insider avslöjar hur USA sponsrade Stalin och Hitler

Den 4 januari år 1933 så bjöd en grupp industrialister tillsammans med bröderna Dulles in Hitler till ett möte vid brittiska Schroeders bank och erbjöd sig att finansiera honom. Ett av kraven var att Hitler lovade krossa de fackliga organisationerna och strax efter valsegern i januari 1933 tog nazisterna över fackföreningrörelsen.(4) Snart följde massarresteringar av kommunister och socialister, förföljelse av oliktänkande, judar, homosexuella och andra minoriteter. Inom några år skulle Hitlers dröm om ett tusenårigt renrasigt rike och bankirernas egna planer leda till ett vansinnigt världskrig där över 50 miljoner dödades och ännu fler skadades.

För den rådande eliten inom finans- och affärsvärlden var det hela dock bara "business as usual" och man fortsatte håva in via den blomstrande krigsindustrin samtidigt som man lade upp planerna för att efter kriget forma de traumatiserade massornas sinnen i "rätt" riktning, väl medvetna om att ju mer stressade folk är desto lättare är det också att styra och kontrollera deras tänkande och handlande. Eliten kunde i vanlig ordning också vara fullt förvissad om att få helhjärtat stöd från de psykopater man kundre rekrytera inom både underättelsetjänsten och militären. Ett tydligt exempel på mentaliteten hos de här människorna hittar vi i följande motbjudande citat från 1945 av general Curtis LeMay:

"Det finns inga oskyldiga civila så det stör mig inte särskilt att döda oskyldiga som kommer i vägen". (5)

Både LeMay och Allen Dulles, (som då var CIA-chef) skulle 1961 sparkas från sina poster av John F. Kennedy, en av få presidenter som inte låtit sig styras av eliten och som också fick betala för det. Alla som innehaft posten efter honom har i mer eller mindre hög utsträckning lydigt spelat med i sina sponsorers och härskares önskningar och Obama är inget undantag. (6)

För att återgå till John Loftus så berättar han också om hur finansieringen från väst redan för över 50 år sedan lade grunden för de extremistorganisationer vi idag ser i Mellanöstern. "Jag kunde inte tro mina ögon", sa Loftus i en av radiointervjuerna som gjordes med honom angående de uppgifter han fick ta del av. (7)


Källor:

1. Artikel om Antony Sutton

2. John Loftus bok: America's Nazi Secret: An Insider's History

3. BBC Timewatch : Banking With Hitler

4. The Nazi Hydra in America: Suppressed History of a Century av Glen Yeadon och John Hawkins. (Sidan 436)

5. The Real History of The Cold War: A New look at The Past, Alan Axelrod (Sidan 50)

6. Om Obamas administration

7. John Loftus intervju

John Loftus är en före detta underrättelseofficer och Riksåklagare i USA och tillhörde under sin tid på Justitiedepartementet dem med högst säkerhetsprövning i världen, och hade därför tillgång till topphemliga dokument. När John Loftus började gå igenom de hemligstämplade filerna i arkiven om landets affärer under 1900-talet upptäckte han att USA hade sponsrat både Stalin, Hitler och arabiska terrorgrupper och kunde bekräfta vad professor Antony Sutton många år tidigare sagt i böcker som "Wall Street and The Rise of Bohlshevism", "Wall Street and The Rise of Hitler" & "The Best Enemy Money Can Buy", att bankirer och företagare i väst sponsrade och byggde upp Lenin, Stalin och Hitlers grupper. (1)

Kommentarer
Postat av: AnnaKS

Det mest skrämmande är när jag tänker på den oerhörda stress ( innre & yttre ) som råder idag. Vi "gömmer" oss dessutom gärna på fritiden, i media av diverse slag, tv, spel, internet etc..det lagstiftas att vi inte ska få veta tex vad vår mat innehåller på olika delar i världen, framför allt USA och vi tar ju gärna efter storebror...man kan bli mörkrädd för mindre.

2012-03-22 @ 14:46:48
Postat av: Ingela

Ja trickset till att börja med är att inte låta sig bli skrämd, trots att världen (och styret) är mycket sämre däran än någon vill våga se....??

2012-03-22 @ 14:56:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0