SÅ BRA! Ta INTE in andras rädslor! Sämre tankeförmåga och minne! Negativa affirmationer kallas för nyheter

Nyhetspaus

04 jan kl 23:47, 2012

Kolla in Sanna Ehdins blogg:

Sanna Ehdin
Nyhetspaus

Tips för 2012 – ta inte in andras rädslor… så ta pauser från "nyheterna" o annat i media för det är vår största spridare av förvirring och rädsla!

Det handlar om att välja bort de negativa tankarna… Vi översköljs dagligen av negativ information och negativa affirmationer – och det kallas för nyheter. Vi får oftare höra det vi inte gör bra eller det vi inte kan, än det vi kan. Hela vårt samhälle är präglat av detta, fokus på brister och det negativa, och man måste besluta sig för att stänga det ute och ändra det för att skapa en förändring.

Det är viktigt att de detta mönster eftersom det är vetenskapligt visat att när man fokuserar på negativa tankar så sänker det hjärnans potential och kreativitet. Resultatet blir sämre tankeförmåga och minneskapacitet. Negativa tankar är faktiskt som mögel för ens energisystem…

Därför rekommenderar jag en nyhetsfasta och att läsa tidningar sparsamt. De flesta innehåller en suggestiv programmering i samtidens konsumtionstänkande – brist som att vi aldrig har tillräckligt – vilket ges mot en bakgrund av rädsla (krig, olyckor, osäkerhet och våld). Det är ingen bra näring för själen och känslorna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0