Under korkeken : Kvällspromenad del 6



Because under korkeken, där sitter han ofta och nosar på blommorna. Det finns många korkekar att välja ibland men inte ovanligt att man ser honom stå och sova under ett stort träd i hagen. Och han är hysterisk på att äta GRÄS, det är som att han kommer inte överleva den här dagen om han inte får gräs att rena kroppen med efter vintern. Och när gräset nalkas är han hysterisk. Morötter framkallar alerta ögon, javisst, men inte som gräs, då blir de hysteriska ;o)


Man kan ju tro att det inte är så konstigt, för så är väl alla hästar. Min erfarenhet är att det trots allt är väldigt olika. Trollrik gillar också gräs, men han blir inte alls på samma vis, nästan okontaktbar ;o) när han får grässtrån i munnen. Han kan ändå stå och spana på annat.  8-)



Jag missade ett tillfälle när Because stod uppställd under detta träd och spanade, han var så vacker, men hann inte med, och resten blev bara nosen ner i backen bilder.... Trollrik lyfter blicken oftare och är lättare att få olika poser på för fotografering ;o)

men visst är det gott...





Nu återstår bara cirkuskonsterna! sen går vi hem igen. =) och fotosessionen över.

Lite akrobatik och så lite natural horsemanship, dvs naturlig lek i naturen med det som naturen erbjuder?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0