Vi vibrerar - mera när vi är utmattade

All information går in och ut via hjärnstammen. Allt tolkas av hjärnstammen.
Den ska helst inte vibrera över 10 Hz. När vi är utmattade ligger den på 15-20 Hz. Då orkar den del av hjärnstammen som fördelar uppgifter, dvs Hypothalamus, inte mer och måste börja sålla och sortera information. Dvs stänga av delvis. Då kan vi drabbas av likgiltighet eller kanske skakningar och tårar. Det blir jobbigt att svara på en fråga där man ska bestämma om man ska dricka te eller kaffe?? blir jättesvårt och så kommer helt plötsligt tårar och skakningar när hjärnan ska jobba med informationen den får in och dessutom ska svara med information som ska ut igen.

I ett sånt skede räcker det kanske inte med att sova. Utmattade sover och sover, men blir inte piggare. Eventuellt sätts mediciner in.

En del kranialnerver håller extra mycket emotionella trauman och alla kranialnerver håller mycket trauman från embryologin och tex förlossningen.

Livet är en upprepningsprocess, livet har en dupliceringskraft. Men ibland upprepar vi obehag, så istället för att upprepa smärta vill vi få till en vilja att upprepa dupliceringskraften istället, den ursprungliga hälsosamma upprepningen av vårt original.

Varje andetag är ett sådant upprepningstillstånd.




Teorin om ”global scaling” bygger på att all distributionen av materia i universum är harmonisk och logaritmisk, dvs inte linjär.

Statistiskt kan den harmoniska distributionen studeras vad gäller följande;
  • Partiklar, strålning
  • Atomer och molekyler
  • Kristaller
  • DNA nukleotida sekvenser
  • Celler, oranismer, populationer
  • Planeter, månar, asteroider
  • Stjärnor, kluster, galaxer

”Global scaling” finner vi i alla fysiska randomiserade processer och i högteknologisk utveckling. Och det gäller också för all sinnlig perception. Intensiteten i en upplevelse är således logaritmisk. De naturliga vågrörelserna återskapar sig ständigt i logaritmiska fraktalspektra, och åstadkommer därigenom de mest effektiva rörelserna ända ner på cellnivå.

Amplitud, våglängd och frekvens definieras av konstanter och naturen återskapar sig i absolut identiska frekvensspektra (= fundamentala fraktaler), som vi finner exempel på i en mängd naturliga sammanhang, som Hartmut Müller således vill kalla för ”the Melody of Creation”.

Vår andning är exempel på ett sådant protonresonansspektrum, hjärtslagen, hjärnans arbete och optisk varseblivning likaså. Alla bygger på vågrörelser med identiska avstånd mellan noderna.

All mänsklig utveckling är i själva verket en förlängning och förstärkning av våra sinnen. Det påstod redan Leonardo da Vinci och på detta faktum har Kreprenör® byggt vår perceptionsmodell med vars hjälp vi identifierar nya möjlighetsrum - CrossSensor. Modellen bygger i själva verket på ett kvantfysiskt tänkande. På samma sätt beskriver Hartmut Müller hur vi inom högteknologi ”kopierar hologrammet inom oss själva”, när man t.ex har konstruerat de allt effektivare datorprocessorerna, som kopierar våra egna hjärnprocesser. Utvecklingen är strikt logaritmisk från modell 186, 286, 386 till Pentium, Pentium II processorer osv. Och återigen kan vi återkoppla till bilden av den ryska dockan för att få en begriplig bild av naturliga strukturer, genetik etc.


http://www.kreaprenor.se/halsa/index.asp?g=6&r=295

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0