Suveränitetens makt

För att bemästra suveränitetens makt måste du vara bergsklättrare. Du måste nå den högsta toppen utan någon hjälp. På den här resan kan du inte ta någonting med dig. Du måste gå med naket hjärta och bara händer. Om du når den högsta positionen kommer du att kunna se både din framtid och ditt förflutna. Hela ditt liv kommer att ligga där inför din syn. Men om du inte är redo kommer du att bli bränd eller fastna i en annan dimension, och det kommer att ta lång tid för dig att bli fri igen.

Du kan inte anträda den här resan av nyfikenhet eller girighet, på grund av en nyck eller en önskan att hjälpa andra. Du kan inte bege dig ut på den här resan om du inte redan äger hjärtats makt. Gör du det kommer höjderna att förtära ditt hjärta och din varelse. Många människor har försökt sig på denna resa. Bara ett fåtal lyckades befria sitt hjärta. Företa inte denna resa utan vägledning. Ditt liv är alltför heligt. Handla inte överilat.

Om du vill se din framtid och ditt förflutna ska du inte företa denna resa. Man kan inte ha ett skäl till att företa den. Livet är, som du vet, inte alls skäligt.

Vindens tid
Ronit Galapo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0