Because och Trollrik anländer till destinationen, första anhalt: hagen

Because o Trollriks nya hem - del 2

ÄNTLIGEN! får jag kissa! Because' första prioritet.

Man kan tro här att Because var väldigt lugn och Trollrik den som springer omkring. Men när kameran stängts av blev det fart på blodingen. Han var den som härjade värst och högst, som vanligt, och då står Trollrik stilla och bara rider ut stormen ;o)
Hur är det nu, när Fantomen skjuter står blixten stilla...? det lät så likt bara så jag kunde inte låta bli... Man får associera fritt själv ;o)

Därför passar väl Trollrik iallafall på först att springa av sig lite lugnt här på filmen. Hade varit kul att ha Because på linsen också när han sätter igång, å andra sidan står matte med hjärtat i halsgropen när han är igång på det viset. Med sina tvärvändningar i gräset och upp i luften.
Fast se på film efteråt är ju lugnt, men så dags då.

Men Because använder logiken också. Han räknar snabbt ut var han får längsta sträckan att galoppera så fort han bara hinner få upp farten, och det är inte lite för den här sprinterkillen.
Ner till hörnet och vänder upp mot diagonalen, spänner hamstrings, sina startsnabba bakben och drar iväg.

Så gör han i varje ny hage jag sett honom. Veckan efter det här fick de gå ut i stora hagen som vi kom till först när hästarna mötte oss i filmen. Han letar upp ett lämpligt hörn och sätter av, och så travar han lite lugnare tillbaka vänder nere i hörnet och galoppera från stillastående och kör 4-5 repor. Och som grädde på moset kanske han provar ett annat hörn också om det är möjligt ;o)

Master of the corners?

Ja, nu dök det upp ett annan replik som jag inte heller kan låta bli, Nobody puts baby in a corner ;o)


Sen blir det lek i sandlådan, men nästa inlägg blir det stillbilder igen =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0