Väst hade sponsrat och hjälpt Hitler under flera år

Clark skulle förstås ha blivit ännu mer chockad om han fått veta att eliten i väst hade hjälpt kommunisterna till makten redan 28 år tidigare och sedan sponsrat och hjälpt Hitler under flera år, eller om han hade vetat att Milnergruppens amerikanska motsvarighet, "The Order", mera känt som "Skull and Bones", hade flera medlemmar, bland andra Prescott Bush på Union Banking Corporation, som gjorde bankaffärer med tyskarna både före och under kriget.

[http://www.americanbuddha.com/cia.americasecretestab.2.pref.htm]

----

"Om det inte hade varit för stödet från väst så skulle de ryska massorna kunnat kasta av sig kommunismen flera gånger. De viktiga projekten i de första femårsplanerna byggdes enbart upp med amerikansk teknologi och material. Till och med Stalin erkände att två tredjedelar av materialet därefter kom från väst, så om Sovjet har kraftfulla militära och polisiära styrkor som används för att krossa vår rörelsefrihet så har vi västerländskt kapital att tacka för det också".

-----

General George Stratemeyer vittnade i kongressen: "Man går in i ett krig för att vinna inte för att stå still och förlora, men vi fick inte vinna, det var inte tillåtet." General James Van Fleet sa: "Min egen övertygelse är att det måste funnits information till fienden från höga diplomatiska myndigheter att vi inte skulle attackera", vilket sen bekräftades av kinesiske generalen Lin Piao som sa:

"Jag skulle aldrig ha gjort attacken och riskerat mina män och mitt militära rykte om jag inte fått försäkringar att Washington skulle hindra general MacArthur från att vidta lämpliga motåtgärder".

----


"När ett land är nere för räkning, drar International Monetary Fund nytta av situationen och pressar ut den sista blodsdroppen ur dem".

[http://www.gregpalast.com/globalisten-som-kom-in-fran-kylan/]

1960 skulle en ung senator från Massachusetts komma att utmana oligarkerna. Det skulle kosta honom livet.


Läs mer:

http://www.sourze.se/Hur_oligarkerna_bl%C3%A5ser_massorna_Del_9_10726815.asp


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0