Bankirer och bolag vräkte in pengar i nazityskland

Efter publiceringen av ”National Suicide: Military Aid to the Soviet Union” 1973, kallades professor Sutton upp till Hooverinstitutets huvudkontor och fick veta att sådan information inte fick komma till allmänhetens kännedom. Han hotades sen av CIA-chefen Glenn Campbell och sparkades sen från Hooverinstitutet och förklarades persona-non-grata.
...

I ”Wall Street & The Rise of Hitler” (1976) visade han hur bankirer och bolag vräkte in pengar i nazityskland och att vissa av dem till och med fortsatte göra affärer med nazisterna sedan kriget startat, vilket också professor Charles Higham visade i ”Trading with the Enemy” (1983). Till exempel flög Överste Behn på det amerikanska telefonkonglomeratet ITT mitt under pågående krig från New York till Madrid och vidare till Bern för att hjälpa till att förbättra Hitlers kommunikationssystem och de robotbomber som föll över London.
....
Poängen är att skrämma skiten ur folk med hot om krig eller terror för att på så vis kunna leda dem i precis den riktning man redan från början planerat.

http://www.sourze.se/Antony_Sutton_%E2%80%93_en_sann_hj%C3%A4lte_10704659.asp

intervjuer
http://www.youtube.com/watch?v=7GhPsJCXPqY&feature=player_embedded#

Kommentarer
Postat av: Michelangelo

Utdrag ur "Skapelsen kretslopp - att tänka och känna.



Genom att blockera/skada/undertrycka den feminina aspekten så åstadkoms en hel rad med saker. För en grundgenomgång av de fyra elementen, se del 1:



http://www.klarsikt.humancreations.se/post/2010/01/06/Skapelsens-kretslopp-Att-tanka-och-kanna-Del-1.aspx



Själva skapelseprocessen stoppas. Genom att undertrycka VATTEN-elementet alltså, känslor, intuition, inkänning, kreativitet etc så tvingas människor att koppla upp sina verklighetsbilder, sin medvetenhet till LUFT-elementet. Alltså, till färdigförpackade, fyrkantiga, logiska och redan vedertagna sanningar. Allt sådant som går att kontrollera. En människa som däremot använder sig av intuition, av sina känslor och som inte accepterar de färdiga normerna blir farlig i det maskulina LUFT-elementets värld.



Striden om människan är en strid om hennes tankar.



Men lika effektivt är det att blockera det feminina JORD-elementet. Själv DO-IT energin får inget eget värde. Att handla och utföra blir en second-hand vara i jämförelse med alla smarta tankar. Den fysiska kroppen, den fysiska känslan, vårt tempel förvandlas till en apparat, ett bo som tjänar de förhärskande tankarna. En medicinsk apparat.

2010-03-12 @ 18:06:19
Postat av: Michelangelo

Utdrag ur "Skapelsen kretslopp - att tänka och känna" del 3.



Luftelementet har några andra nyckelegenskaper som också förklarar hur vår värld ser ut.



Jag har nämnt den maskulina energins egenskaper logik och struktur. I denna energi finner vi förkärleken till att se saker uppdelade. Allt som existerar är åtskilt. Allt är isolerade objekt som samverkar utifrån vissa regler. Inom vetenskapen är det fortfarande Newtons klassiska och fysiska lagar som sätter ordningen och förutsättningarna för tingens samverkan. Människor är främst individer och förhåller sig till varandra genom psykologiska processer. Den kollektiva tanken är utdömd efter alla kommunistiska misslyckanden och möten mellan olika kulturer, religioner eller raser tycks ständigt vara föremål för problem och konflikter. Andlighet stavas religion och religioner är åtskilda. Samverkan och empati förlorar alltmer mark. Solidaritet är ett begrepp som man finner på sociala museer, om det nu hade funnits sådana. Intressegrupper i olika sammanhang finns till för att gynna individers särintressen snarare än att skapa en djupare gemensamhet. Och allt ställs MOT varandra eftersom normen konkurrens är så väl inpluggad i människors medvetanden.

2010-03-12 @ 18:09:28
Postat av: Michelangelo

"Den feminina energin ser att allt hör ihop och söker helhet. Den vill inte formulera kärleken i begrepp, den vill inte definiera Gud, den söker livet och närvaron själv. Den vill ta sig ut ur ockupationen, den vill röra sig som en vind och få oss att känna in och ta vårt ”förnuft till fånga”. Eller rättare sagt, frigöra förnuftet så att det kan få omfamna mer. Den vill få oss att vara närvarande vid det allra enklaste i livet. Den vill sätta förnuftet i jord och säga: ”Vad är det egentligen som betyder något?”. ”Vad hjälper kunskaper om vi aldrig kan använda dem i verkligheten?”.



Den feminina energin finns förankrad hos en liten del av vetenskapen, de som studerar i kvantteorier. Där överlever inte "det åtskilda tankesättet". I kvantvärlden fortsätter t.ex. delade fotoner att vara ETT. En delad fotons partiklar skickas åt olika håll men behåller ändå vetskapen om sig själv och uppträder som ETT trots att de är separerade. Den ena partikeln utsätts för hinder och båda reagerar samtidigt och åtskilda. Ett mirakel som förbryllar vetenskapen. Vad är det som håller ihop dem? Även galaxer fungerar likadant. Det finns något som förbinder oss. Etern existerar. Det som är tom rymd är något. Som ett hav som skänker energier ett medium att färdas till varandra på, som en väv där allt levande har en spelplan att agera på."



2010-03-12 @ 18:11:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0