Den hundrade människan

"Japanska forskare upptäckte att när en grupp apor började tvätta sina potatisar innan de åt dem, spred sig beteendet i det undermedvetna till apor på andra öar utan förbindelse med de första. När den hundrade apan fått insikten sker spridningen."

-----------

Filosofen, läraren och författaren Vernon Howard visade att han hade förstått detta när han sa: "De som inte vet vad det innebär att vara under psykisk hypnos är förmodligen redan fast under den." Och att "vi är slavar under allt som vi inte medvetet ser och vi frigörs genom medveten perception".

-------------

Min egen förhoppning
är att kunna tala till såväl det medvetna som det undermedvetna hos människor och förhoppningsvis så ett frö som väcker den inneboende frihetslängtan och visdom jag är övertygad om bor inom oss alla. När sen tillräckligt många vaknat upp, (den hundrade människan?) kan goda ting ske.

I bästa fall startar en process som i slutändan leder till att man når den kritiska massa som krävs för att vi som art ska börja ta de första stapplande stegen mot ett paradigmskifte i mänsklighetens historia där vi arbetar för att skapa ett samhälle som inte bygger på bedrägeri, manipulation, våld, slaveri och miljöförstöring.

http://www.sourze.se/Den_hundrade_m%C3%A4nniskan_10717446.asp

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0