Gerald Celente - en modern Nostradamus

Gerald Celente - en modern Nostradamus

"Han har kallats för en modern Nostradamus. Gerald Celente förutspådde aktiekraschen år 1987, Sovjets upplösning 1992, asiatiska valutakrisen 1997, 9/11 attacken 2001 och finanskrisen 2008-09."

.....
http://www.sourze.se/Gerald_Celente_%e2%80%93_en_modern_Nostradamus_10731714.asp

När Federal Reserves chef Ben Bernanke år 2007 förklarade att "det värsta nu är bakom oss" så hävdade Gerald Celente att vi snart kommer att få se den värsta depressionen någonsin i vad han kallade Paniken 2008. Mycket riktigt kraschade börsen i september 2008 i vad som sen kom att kallas ett finansiellt 9/11:


-------------

New York Post skrev att: "Om Nostradamus levt idag, skulle han haft svårt att hänga med Gerald Celente". En annan skribent skrev att: "Celente är inte Nostradamus, han är bättre". Gerald Celente hävdar att vi kommer att få se skatterevolter och matkravaller i USA under 2012 på grund av orättvisorna: "Grunden är lagd för panik på gatorna och precis som tvillingtornen kollapsade uppifrån och ner så kommer även den amerikanska ekonomin att göra det."


I April 2009 skrev Celente:

"Wall Street styr vårt ekonomiska liv och media manipulerar våra sinnen. De här systemen kan inte ändras inifrån. Det finns inget alternativ. Utan en revolution, kommer de här institutionerna att försätta landet i konkurs, fortsätta utkämpa misslyckades krig och hålla oss i ständig intellektuell underkastelse."

-------


"att tillsätta samma personer som orsakade de ekonomiska problemen för att lösa dem är som att tillsätta Bugsy Siegel & Al Capone för att lösa brottsligheten:

(ja visst är det skrattretande ..... min kommentar)

OBS! Texten fortsätter under klippet

Kommentarer
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

sv: okej :)



Vad har du för planer för dagen då?

2010-12-15 @ 00:29:48
URL: http://lorissalovebomb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0