FÖDELSEDAGEN

Ska skriva lite om födelsedagstalet, dvs det tal man får ut bara av vilken dag man är född på. Livsvägen får man ut av hela sitt personnummer, medan själva födelsedagen respresenterar den framtoning man har och andras FÖRSTA intryck av dig. Och det kan i vissa fall skilja sig stort från vem du egentligen känner dig som.

Det kan alltså vara enklast om livsvägen och födelsedagen är samstämmiga tal eller åtminstone förenliga tal (mer om det en annan gång; talen kan vara samstämmiga, förenliga, neutrala, eller utmanande).

Om födelsdagssiffran är utmanande mot sin livsväg kommer man allt eftersom förvåna sin omgivning. Eller man inser att sitt första intryck av en person var "fel" och så tänker man att man själv var lite dålig att läsa av personligheterna? ;o)   Det kan alltså ge grund för missförstånd eller misstolkning när man träffar en person första gången, därav menar man att det är "enklare" för personer om de har tal som går ihop så verkar man inte vara en så "splittrad" person. ;o) Det kan också vara enklare för en själv om man inte känner sig så förvirrad hoho %-)

Rådet är då "Om så är fallet i ditt numerogram, se bara till att folk får veta vem du verkligen är (din livsväg). Det hjälper dig att undvika onödig förvirring." (Glynis McCants)

Eftersom det är den 27e idag ger jag här exempel på dagens födelsedag som är 9.

Personer födda den 9e, 18e eller 27e.

En person med födelsedag 9 uppfattas som en människovän, (livsväg 9 Humanist)

Omvärlden vänder sig till dig för att få råd - främlingar frågar efter vägen.
Alla är säkra på att du kan hjälpa dem. 9or utstrålar ett självförtroende som får andra att lita fullt och helt på dem, och anförtro dem sina innersta hemligheter. Niorna kan verka nedlåtande och måste se upp med hur de formulerar sig när de kommunicerar. De måste hitta ett sunt sätt att förhålla sig till sin ursprungliga familj för att förbli lyckliga och tillfreds.


Det är roligt att ta en person ur luften som man tycker har en speciell karaktär och se vilka siffror den har. Och hur det stämmer. Det är så gott som alltid det passar in, när man har en tydlig karaktär som man kan utläsa. Idag kom jag på att kolla lite extra på en viss Thomas DiLeva som ju är rätt så tydlig om man säger så. Är han verkligen så som han verkar eller är det bara en gimmick ;o) Återkommer med beskrivning av hans siffror som jag gissade på ...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0