Sverige kastade bort hundratals miljoner på onödigt vaccin

Av Mats Sederholm

Så står det klart. Det som ett fåtal anade och ville lyfta fram förra hösten, nämligen att svininfluensan och vaccinationshysterin var en bluff, ett överdrivet påhitt utan verklig täckning.

---   http://www.klarsikt.humancreations.se/

Den katastrofkommitté inom WHO som bestämmer huruvida en influensa ska klassas som en pandemi består av femton personer. Sex av dem har erkänt att de får pengar från läkemedelsindustrin i olika sammanhang och i olika former.
Sverige kastade bort hundratals miljoner på onödigt vaccin för att, i mitt fall, förhindra feber och snuva i typ två dar.

Men den största förlusten består i att samhället vann lobbyingen, de lyckade ta befälet över människors tankar och egna instinkter. De vann tankekriget.

Den 16:e september förra året, mitt under den värsta hysterin, skrev jag i en artikel på Sourze:

"Inte minst har svininfluensahysterin påmint oss om hur medias bilder går före fakta och sunt förnuft."



---------


Det viktigaste man nu kan göra är att just påminna sina medmänniskor om hur lätt samhället kan styra människors tankar och handlingar. Gammelmedia och konservativa samhällskrafter samt individer står på ena sidan, sanningssökare och självständigt tänkande människor på den andra.

Historien om vaccinationshysterin är som sagt ett utmärkt exempel att använda sig av för att få människor att vakna. Ett annat är den nobelprisbelönade klimatpanelen IPCC med sina bluffrapporter om glaciärsmältning på Himalaya, eller propagandisterna och lögnarna inom forskarkåren( det s.k. "Climategate") och inte minst den kända grafen "hockeyklubban" som berättade om temperaturutvecklingen och som fabricerats fram av forskare kopplade till IPCC. Bluffen om massförstörelsevapen som ledde fram till Irakkriget var ett annat exempel.

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Tragiken är stor för de som drabbas av biverkningar, enligt expertisen är det "bara" någon procent av de vaccinerade som får lätta biverkningar, några promille som får svåra biverkningar,

men för de som drabbas är det 100 %.



http://www.expressen.se/halsa/1.2102115/lakare-ovanligt-manga-barn-har-insjuknat



6 Miljoner har vaccinerats i Sverige, alltså har ett helt mindre samhälle i glesbygd drabbats av svåra biverkningar av ett onödigt vaccin, om man räknar till individer.



Dessutom har stat och landsting lagt ut miljarder på att köpa in ett tvivelaktigt läkemedel, därefter har de satsat miljoner på att injicera det i befolkningen, det värsta är att det har injicerats på Barn.



Människans andra, eller en annan, konstiga/konstig logik ;

om vi dödar alla djur blir vi inte sjuka,

1, döda alla grisar

http://www.dn.se/nyheter/varlden/grisslakt-drabbar-kristna-kopter-1.858232

2, döda alla fåglar

http://www.lakartidningen.se/07engine.php?articleId=7202



Men lite ångest är tydligen nyttigt;

http://www.fof.se/tidning/2009/7/inte-sa-dumt-med-litet-angest

2010-08-20 @ 10:47:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0