Vad tror ni om klimathotet?

I 1993 års utgåva av Romklubbens (en av elitens främsta tankesmedjor) bok The First Global Revolution kunde man på sidan 75 läsa följande mycket avslöjande text:

“I jakten på en ny fiende för att ena oss så kom vi på idén om att miljöförstöring, hotet om global uppvärmning, vattenbrist, svält och liknande skulle passa agendan."


I senare utgåvor av boken är dessa rader borttagna.

LÄs hela artikeln:

http://www.sourze.se/Det_verkliga_syftet_bakom_klimathysterin_10691816.asp

Anledningen till att eliten engagerade sig i det här berodde inte på någon oro över miljön utan på att klimat och miljöområdet var ett av flera områden man kunde exploatera för att uppnå ett ökat nationellt samarbete och globala styrelseformer för att centralisera makten över världens befolkning.

Under ett förhör inför Senatens Kommitté för Miljö och Offentligt arbete angående klimatförändringar och medierna år 2006 gjorde professor David Deming ett sensationellt avslöjande; En av de ledande forskarna inom klimatförändringar hade sagt till honom att "Vi måste göra oss av med uppvärmningen under medeltiden", med hänvisning till att den inte passade in i den globala uppvärmningsteori som sa att människan är ansvarig.



Forskaren John Christy som stött IPCC sa att "Vi har stort intresse av att skapa panik eftersom det ger mer bidrag."


Elitens retorik är skicklig och låter ofta mycket övertygande. Vem kan förneka eller ifrågasätta att det sätt på vilket vi smutsar ner vår miljö i långa loppet är ohållbart? Vi förgiftar ju både land, luft och hav med våra vansinniga miljögifter. Idag finns 85 000 kemikalier i omlopp och flera av dem bidrar till att den manliga delen av mänskligheten är på väg att bli steril. På 50 år har spermaproduktionen sjunkit med 50 % och den fortsätter att sjunka. Resten kan ni själva räkna ut.

Människan är den enda art som sågar på den gren som hon själv sitter på, vilket onekligen utgör en sorglig ironi när man betänker att det står i bjärt kontrast till det faktum att hon också anser sig vara den intelligentaste varelsen på jorden.

Lika tragiskt är dock att den elit som har skapat detta system nu använder miljöförstöringen som en ursäkt för att dupera jordens befolkning till att acceptera totalitära lagar som kommer att dränera dem på den lilla frihet de har, ta ifrån dem rätten till självförsörjning, begränsa deras rörelsefrihet och beskatta dem ännu mer med hänvisning till det globala "klimathotet."

En helt ny peer review-studie publicerad i augusti i år av professor Richard Lindzen vid MIT slog ner som en bomb. Den visade att effekten som alla växthusgaser har på temperaturen globalt är mindre än en sjättedel av vad FN säger att den är

Om de styrande menade allvar med sitt värnande om jordens naturliga ekosystem, tror ni då de skulle tillåta ....

www.theclimatescam.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0