Framtiden - De nya barnen

Har ni hört om indigobarn och kristallbarn?

Låter jättespännande, läs:

http://www.ashtarcommand.se/artiklar/artikel11.html

http://lindaspiritualism.bloggplatsen.se/2009/06/05/1735706-kristallbarn-magiska-andliga-barn/

Kristallbarn

Alla de barn som kommer till världen åren 2012 och framåt, föds med en fullt utvecklad kristallaura.
I perioden 2004-2012 föds alla barn med en indigoaura kombinerat med framtidens kristallaura, som blir gradvist mera framträdande för varje år, ju närmare vi kommer år 2012.

Kristallbarnen är rena och högfrekventa i deras energier. De är ärliga av natur och extremt sanningssökande i umgänget med andra människor. Till skillnad från indigobarnen saknar de helt ett gränssättande element i deras personlighet, vilket lyckligtvis inte är något problem för barnen själva eftersom de är mycket medvetna om vad de tycker om och vad de inte tycker om och vilka personer som är bra för dem att vara tillsammans med. Kristallbarnen kompromissar inte i något sammanhang överhuvudtaget. De isolerar sig hellre från omvärlden om de själv anser att dem är det enda acceptabla sällskap som erbjuds även på många mils avstånd.

Inte ens mamma och pappa och de närmaste familjemedlemmarna kan vara säkra i kristallbarnens närhet. De nya barnen omger sig inte frivilligt med människor som har en begränsad tankegång eller med människor som har styrande eller nedbrytande energier. Om föräldrarna beslutar sig för något annat än precis det barnet vill kan man vara säker på att det uppstår ett kaotiskt tillstånd inom kort.
På ett omedvetet plan bär kristallbarnen nämligen runt på en stark inre eld som kan få allt negativt omkring dem att brinna ned fullständigt.

Föräldrar till nya kristallbarn bör, om inte för deras egen skull, också för barnens skull snarast förändra deras aura- och energistruktur via en AuraTransformation™ så att den matchar barnens aurakristallstruktur. Därmed behöver barnen inte begränsa deras stora mänskliga mentala och/eller fysiska potential bara för att de är barn och för att föräldrarna inte kan följa med i barnens snabba utveckling både på det inre och yttre planet.
Faktum är att de nya barnen oftast inte har förståelse för det långsamma och ibland invecklade sätt att leva som många vuxna, med den gamla tidens energistruktur, praktiserar.

Framtidens kristallbarn använder sig uteslutande av genvägstangenterna på tangentbordet och har inte på något sätt lust till att använda gammeldags metoder från den tid då deras föräldrar var barn.
Att sätta gränser, konsekvens, ansvarskänsla, direkt konfrontation och att tala sanning är kodorden i den nya tidens uppfostran.
http://lindaspiritualism.bloggplatsen.se/2009/06/05/1735706-kristallbarn-magiska-andliga-barn/

Syfte

Mänskligheten fortsätter att evolvera och går mot en period där ärlighet, harmoni och en större omsorg och respekt för naturen blir tongivande. Många  barn som fötts under de senaste decennierna uppvisar unika egenskaper som rätt använda blir en tillgång inte bara för dem själva utan för hela mänskligheten. Informationen sammanställd här syftar till att öka kunskapen och förståelsen för dessa barn som nu föds i allt större skaror.

 

Känsliga

Den trivs bäst om den fysiska miljön de vistas i inte innehåller alltför mycket stimuli. De behöver ordning och reda, lugn musik, en behaglig innomhustemperatur och inte alltför mycket folk på en gång. Föräldrar berättar att barnen är duktiga på att hålla reda på sina saker och på att organisera.

Kristallbarnens kroppar är mycket känsliga. I kontrast till detta upptäcker man att de har en mycket stark inre kärna. De är kloka, eftertänksamma och psykiskt uthålliga.

Se upp med sockret

För Kristallbarnen liksom för Indigobarnet stör socker den naturliga balansen i kroppen. De blir okoncentrerade och hyperaktiva varför det kan vara klokt att se upp med detta. Det verkar vara något lättare att hålla Kristallbarn borta från det vita sockret än Indigobarn eftersom Kristallbarn gärna äter frukt och får sitt behov av söta smaker tillfredsställt den vägen.

Allergier

Kristallbarnen är känsliga för konstgjorda tillsatser i maten och besprutad mat. Det optimala skulle vara om gravida kvinnor åt ekologisk, obesprutad mat och undvika livsmedel med så kallade e-ämnen under sin graviditet för att redan där lägga en bra grund för sitt Kristallbarn. Många av dessa barn har olika typer av överkänslighet t ex mot mjölkprodukter eller vete.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0