Bakåt i tiden

fortsättning på samma tema som ovanför

Man kan få höra efter ett tag från en som blir behandlad att den har blivit hjälpt med det den kom för att få behandling för, men nu känner av ett knä, som den inte haft ont i på flera år! Då visar kroppen det, tar upp det till ytan, och gör sig av med det och så kan det äntligen försvinna?


I samband med detta kommer också ofta upp nån känsla som man haft pga av det som hände när man fick ont på ett ställe. Kanske blev man rädd, och om det var när man var liten så började man kanske gråta. Senare blir man arg och reagerar instinktivt med att skälla, fast man ju blev rädd.

Och så kommer man hem efter en behandling och helt plötsligt blir man lättirriterad, arg, gråtmild alldeles för lätt, eller kanske bara känner sig helt tom och kraftlös, totalt empty .... Som en fågelholk!
Vilket är helt naturligt, men man kopplar inte alltid ihop det. Hur somhelst, POSITIVT, är ordet. Sen kommer energin loss bättre, om man har tålamod =)

Ofta när man har ont och det "försvinner" / "gått över" så är det ju bara känslan av det som försvinner ifall man inte har gjort något åt det utan bara låtit det stagnera, stelna, så att det inte längre gör ont, men egentligen finns det kvar och så är det nån annan del av kroppen som får fortsätta agera signalhorn istället ...

Kanske inte så strukturerat blogg inlägg, men bloggar behöver ju inte vara det utan skrivna bara rätt ut, så får den som orkar - läsa!

Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0