Mejeriprodukter - en cashectomy

Enligt min uppfattning är det den mest skadliga mat man överhuvudtaget kan äta, den bidrar till dålig hälsa mer än någon annan mat, jag talar om mejeriprodukter.

Du kanske blir chockad eller tänker att han måste ha en skruv lös som säger så, speciellt om det är första gången du hör det. Människor fortsätter att konsumera mejeriprodukter i stora mängder eftersom de är offer för en av de mest framgångsrika och grymma cashectomier som någonsin tänkts ut inom handeln.
Cashectomy (ett påhittat ord med betydelsen att något görs enbart för att tjäna pengar på andra, kanske närmast som profit) är processen som skall få dig att räcka över rejält med kontanter för en produkt eller service du har övertygats tro skall förbättra ditt liv och välbefinnande på något sätt, men istället får du något som skadar dig, gör dig sjuk eller t o m tar död på dig.
Ofta är vi inte ens medvetna om det, men vi utsätts för cashectomier varje dag: barnmat, frukostflingor, margarin, pastöriserad apelsinjuice sålda som ”helt naturliga” och de flesta läkemedel. Listan är oändlig. En av de mest framgångsrika och långtgående cashectomierna är mejeriprodukter.

”Lev utan smärta” skriven av HARVEY DIAMOND


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0