14 timmars-tur i helgen del 2 söndag

Hej igen!
Efter ett intensivt sovande var vi på benen igen på söndagmorgon kl. 8. Glatt påhejad av hunden som nu hämtat sig tyckte han, och ville göra repris på gårdagen.
Mjukt härligt solsken, men svalt och friskt.
Löpardojorna på, så det blev en lugn joggingtur som start på dagen. Efter 2,5 timmar i solen ringde en kompis och ville följa med på tur. Det blev en fuskis igen med bil till andra sidan stan, från södra till norra berget vid kvart i elva.
Tog på torra kläder, bytte skor och snabbt iväg så promenerade vi vidare från Granlo och runt på Norra. Varmare men fortfarande blåsigt ibland.
Då kändes redan gårdagen av i herr Tellos huvud och han var rätt mör, fastän han var så optimistisk på morgonen;o)
Men han skulle aldrig vika ner sig, utan kör vidare även om öronen hänger och vajar åt alla håll, liksom ögonen. Trött kille.
(Han har ju alltså egentligen stå upp öron)
Efter ytterligare några timmar landade vi hemma kl. 13. Fem timmars hundtur idag igen. Och då gick solen precis i moln!
Blev en liten sovstund och sen for Tello hem till resten av familjen.
Där gick han i ide till nästa dag.

Själv hade jag ju en del turer kvar att göra denna dag. Klockan var ju bara eftermiddag så idag beslöt jag för att rida hästarna var för sig. Det blev alltså först en tur med Trollrik, barbacka som vanligt. Inte så mycket träning för flåset, men bra träning för rygg, mage och ben ;o) Till Böle och Kliss.
Och sen detsamma med Because, fast i Sörnacksta med honom. 2 timmar barbackaridning fick knyta ihop träningsfacit den här helgen. Snacka om att må gott.
Det är skojigt med korta intensivpassibland, men inte vill man vara utan riktiga härliga "långpass", gå och gå och gå mm....., som duracellkaninen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0